Как да започнем - Инсталиране на програмата
Инсталиране

СТИЛ - ТРЗ и ЛС се разпространява, чрез сайта на MSoft - www.msoft-bg.com

 • Регистрация в сайта на MSoft - за да изтеглите демо версия на "СТИЛ - ТРЗ и ЛС", трябва да имате регистрация на сайта на MSoft. За да направите такава, отидете на Регистрация на клиент. След като попълните и потвърдите регистрационната форма, наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви бъде изпратена парола за достъп на посоченият при регистрацията e-mail адрес.

 • Изтегляне на инсталационната програма - от началната страница на сайта www.msoft-bg.com, изберете Вход. Въведете потребителското си име и получената парола, и натиснете бутона Вход. Изберете меню Продукти и щракнете върху Инсталация (StyleSetup.exe). Запишете файла StyleSetup.exe (инсталационната програма) на Вашия компютър. Стартирайте го (като щракнете два пъти върху него с левият бутон на мишката ), за да започне процеса на инсталация.
  Ако сте с операционна система Windows Vista или Windows 7, трябва да стартирате StyleSetup.exe с администраторски права (натиснете десен бутон върху StyleSetup.exe и изберете Run as administrator).

  По време на инсталацията следвайте инструкциите на инсталационната програма. По подразбиране програмният продукт се инсталира в директорията (папката) C:Style, където C: е дискът, на който е инсталиран WINDOWS. След завършване на инсталацията, на работния плот (desktop) ще бъде добавена иконата на програмата СТИЛ - ТРЗ и ЛС, както и папка Style в меню Start > Programs.

Стартиране
 • Стартиране на програмата - можете да го направите като кликнете два пъти с левия бутон на мишката върху иконата СТИЛ - ТРЗ и ЛС на работния плот (desktop), както и от меню Start > Programs > Style > СТИЛ - ТРЗ и ЛС.

 • Демо версия - ако пропуснете процедурата по регистрация на продукта (след натискане на бутона Демо), програмата се стартира в демонстрационен вариант, който Ви предоставя всички функционални възможности на СТИЛ - ТРЗ и ЛС, но е ограничен броят на лицата, които можете да регистрирате в системата (не повече от 5 лица, една фирма и активиране на 3 месеца в програмата).
 • Регистрация - за да регистрирате Вашето копие на програмата е необходимо да сте закупили нашият продукт и да се свържете с офиса на MSoft  за получаване на лицензионен ключ.
  След като въведете в полето Лицензен ключ  получения от нас ключ, натиснете бутона ОК, за да регистрирате програмата.

  След регистрация или натискане на бутона Демо, се появява форма за Избор на база данни.

 • При работа с база на Access

  Изберете следното:
  Database (път до базата данни): C:StyleStyle.mdb, където С: е дискът, на който е инсталирана програмата "СТИЛ - ТРЗ и ЛС".
  Не въвеждайте нищо в останалите полета.

  Формата за избор на база данни се появява само при първоначално стартиране на програмата. Промяната на пътя до базата данни се извършва от меню Фирми > Избор на база данни
 • При работа с SQL Server
  Въведете следното:
  MSSQL Server - задайте адрес на SQL сървъра;
  Windows Authentication / SQL Server Authentication - изберете режим на автентикация;
  Login name - въведете потребителско име за достъп до SQL сървъра (ако сте избрали SQL автентикация);
  Login password - въведете парола за достъп до SQL сървъра (ако сте избрали SQL автентикация);
  Database - изберете името на базата.
 • След като въведете пътя до базата данни, натиснете бутона ОК. Ще се зареди форма Вход в програмата:
  Въведете следното:
  Потребителско име: 1
  Парола: 1

Натиснете бутона ОК. Ще се зареди форма Фирми, откъдето можете да въведете основните данни за фирмата.

Виж още:
Добавяне на нова фирма