Как да започнем - Актуализация на програмата
Проверка за нова версия:

При наличието на нова версия, програмата показва съобщение в долния ляв ъгъл (при наличието на активна интернет връзка). Проверката за нова версия на програмата може да се направи и от меню Помощ > Проверка за нова версия. Когато проверката приключи, програмата показва съобщение в долния ляв ъгъл дали е открита нова версия.

Изтегляне и стартиране на актуализация:

Ако е открита нова версия на програмата, можете да я изтеглите с помощта на меню Помощ > Изтегляне на актуализация на програмата или като щракнете с ляв бутон върху индикатора в долния ляв ъгъл, при което ще се зареди съобщение с информация за новата версия. За да изтеглите актуализацията натиснете бутона Изтегли.

След като бъде изтеглена актуализацията на програмата, ще се покаже следното съобщение в долният ляв ъгъл на програмата:

Ако щракнете върху него, ще се покаже съобщение за потвърждаване на актуализацията.

Ако потвърдите с Да, ще се зареди автоматичния инсталатор на програмата. Следвайте неговите инструкции.

За успешно изтегляне на актуализацията е необходима връзка с интернет и липса на просрочени задължения.

Актуализация от сайта на MSoft:

В случай, че не успеете да актуализирате програмата по описаният по-горе начин, можете да изтеглите актуализацията от Вход за клиенти в сайта на MSoft. Въведете потребителското си име и парола и натиснете Вход. Щракнете върху Продукти и след това върху Актуализация (StyleUpdate.exe). Запишете на Вашия компютър файла StyleUpdate.exe (актуализиращата програма).

Стартирайте го (като щракнете два пъти върху него), за да започне процеса на актуализация и следвайте инструкциите.

Виж още:
Кратко ръководство за работа с ПП "СТИЛ - ТРЗ и ЛС"